Familjestudsmattor

Familje­studsmattor

Kvalitetsstudsmattor för hela familjen

Akrobat Family-serien är perfekt för trädgårdsbruk med medel till intensiv användning. Dessa trädgårdsstudsmattor är precis som du förväntar dig: hållbara, användarvänliga och särskilt lämpliga för små barn. Om du letar efter en prestandastark studsmatta för hela familjen är denna serie det bästa valet för dig.

Lång hållbarhet
Hög säkerhet
Bra studsförmåga

Akrobat Orbit Pro

Akrobat Orbit Pro är den ultimata familjestudsmattan, med stil och prestanda i fokus. Tillverkad i Europa med innovativa funktioner som AkroSpring-fjädrar och AkroAir-hoppduk för en smidig hoppupplevelse för alla åldrar.
Exklusiv

Akrobat Orbit

Akrobat Orbit tar studsmatteglädjen till nya höjder med sina sina innovativa fjädrar och hoppduk för smidig och hälsosam hoppning. Denna prisvärda studsmatta från Europa erbjuder bra prestanda, säkerhet och komfort för hela familjen.
Allround

Akrobat Orbit Flat

Akrobat Orbit Flat är en nedgrävbar studsmatta med en skön studs och robust konstruktion, perfekt för hela familjen. Dess nedgrävbara design gör den nästan osynlig i trädgården och lättillgänglig för alla, från nybörjare till avancerade hoppare.
Diskret

Riktigt bra studs

Mina barn är väldigt nöjda med sin nya studsmatta. Jag hoppar såklart också på den och studsen är riktigt bra. Mycket bättre än den förra!

Bra service och kvalitet

Köpte en airtracks från 12SPRINGS och den har varit familjens stora nöje sedan dess. Mycket nöjda!