Om 12SPRINGS

Den flygande holländaren

Vi vill få människor att röra sig spontant och upptäcka fördelarna med ett aktivt liv och bidra till ett friskt samhälle. Detta gör vi genom att erbjuda hållbara sportprodukter av bästa kvalitet som lockar till rörelse och som ger mycket glädje. Genom våra nedgrävbara (flatground) studsmattor och airtracks erbjuder vi möjligheten att kunna utföra gymnastiska övningar på ett roligt och säkert sätt.

Rörelse och sport

Vi riktar i huvudsak in oss på familjer som tycker det är viktigt med hälsa och rörelse. I familjen kanske det finns nybörjare, parkour entusiast eller t.o.m. en elitgymnast? Vi har produkter som passar alla. Så ge dig själv en sportslig chans att ta dig till nya höjder.

Den korta historien

Allt startade 1992 i Nederländerna med utveckling, import och försäljning av studsmattor under namnet Elphymed BV. Under 2010-talet blev vi 12SPRINGS Trampolines och snart kompletterades sortimentet med uppblåsbara gymnastikmattor - Airtracks.

Ett jordnära företag

Vi har med tiden valt att lägga fokus på nedgrävbara (flatground) studsmattor i marknivå. Dessa är utvecklade och tillverkade under de senaste 20 åren i Europa i samarbete med företaget Akrobat. Målet har varit att ta fram en studsmatta som knappt syns i trädgården, men används desto mer. Dessutom med högsta möjliga prestanda. Idag är vi marknadsledande i i Europa på denna typ av studsmattor.

Elphymed_Trampolines_showterrein
Närheten till kunden är viktig för oss.
835c7b05-f661-47e1-b4d4-7b4bca7f7151
Samling inför ännu ett sommarevent.
Luft under vingarna

Med Airtracks har vi fått in en produkt som kompletterar den nedgrävbara flatground studsmattan på ett fantastiskt sätt. Den är inte bara ett komplement utan en produkt som är portabel, flexibel och användbar för att på ett säkert sätt öva in nya tricks. Numera har vi utökat, och har ett av Europas största utbud av tillbehör till Airtracks. Vi satsar också mycket på att produkterna skall finnas med i skolans gymnastikundervisning.

Rätt fokus

Vår ledstjärna är att du som kund ska få den bästa upplevelsen med oss och våra produkter. Vi har lång erfarenhet och expertis så tveka inte att höra av dig om det är något du undrar över, eller om du tycker det är något som vi kan förbättra. Vi försöker alltid vara lyhörda till kundernas feedback och söker ständigt nya vägar för att förbättra våra produkter och tjänster.

Dela gärna med dig

Följ oss gärna på våra sociala medier för att hänga med på det senaste som händer, se hur produkterna fungerar eller bara för att få inspiration. Vi älskar när våra kunder delar med sig av bilder, videos och erfarenheter.

/ Team 12SPRINGS

Våra ambassadörer

Riktigt bra studs

Mina barn är väldigt nöjda med sin nya studsmatta. Jag hoppar såklart också på den och studsen är riktigt bra. Mycket bättre än den förra!

Bra service och kvalitet

Köpte en airtracks från 12SPRINGS och den har varit familjens stora nöje sedan dess. Mycket nöjda!