Sportstudsmattor

Sport­studsmattor

Premiumstudsmattor för atleter

Akrobat Sport-serien reser sig över andra och är kronjuvelen bland våra studsmattor, de är anpassad för intensivt bruk och för seriösa hoppare. Dessa sportstudsmattor är samtliga utrustade med AkroVentSport-hoppduk och levererar en prestande som inte kommer att lämna någon hoppare besviken.

Premiumkvalitet
Sportprestanda

Akrobat XCITYX

XCITYX är Akrobats största studsmatta, specialdesignad för ungdomar, GTramp-utövare, freerunners, gymnaster och studsmatteentusiaster som vill visa upp sina bästa trick. Denna kraftfulla studsmatta tar hoppningen till nya höjder.
Exklusiv

Akrobat Primus Challenger

Akrobat Primus Challenger är en rektangulär premiumstudsmatta av högsta kvalitet, lockar fram glädjen hos alla hoppare och erbjuder enastående luftflöde med minimal ljudnivå tack vare unik AkroVent® teknologi.
Premium

Akrobat Primus Flat

Denna högklassiga nedgrävbara studsmatta erbjuder en kraftig och rapp studs med sin unika hoppduk och marknära design. Perfekt anpassad för erfarna användare och avancerad hoppning men även lättillgänglig och säker för användare på alla nivåer.
Avancerad

Akrobat XCITX Flat

Marknadens största nedgrävbara flatground-studsmatta utformad för ungdomar, GTramp-utövare, freerunners och gymnaster. Dess smidiga design passar väl in i omgivningen och är perfekt för att visa upp de bästa tricksen med högre och bättre studs.
Unik

Riktigt bra studs

Mina barn är väldigt nöjda med sin nya studsmatta. Jag hoppar såklart också på den och studsen är riktigt bra. Mycket bättre än den förra!

Bra service och kvalitet

Köpte en airtracks från 12SPRINGS och den har varit familjens stora nöje sedan dess. Mycket nöjda!