Publika studsmattor

Publika studsmattor

Studsmattor för kommersiell verksamhet och offentligt bruk

Upptäck vårt sortiment av högkvalitativa studsmattor för kommersiell verksamhet och offentligt bruk, godkända enligt EN 1176-1. Perfekta för lekplatser, skolor, campingplatser, bostadsrättsföreningar, och mer. Våra studsmattor, som är tillverkade i Europa, erbjuder säkerhet och underhållning i alla tänkbara publika miljöer.

För allmänt bruk
Varmgalvaniserade
Tillverkade i EU

Akrobat Gallus

Akrobat Gallus är en robust studsmatta för offentligt- och kommersiellt bruk. Denna studsmatta som är tillverkad i Europa uppfyller den högsta kvalitetsstandarder erbjuder överlägsen säkerhet och prestanda för offentliga miljöer och är anpassad för intensiv användning.
Populär

Akrobat Gallus Flat

Akrobat Gallus Flat är en nedgrävbar studsmatta som placeras helt i nivå med marken. Studsmattan är utformad med fokus på säkerhet och långvarig prestanda, idealisk för offentliga miljöer. Den självstängande ingången och det tåliga skyddsnätet garanterar en trygg och rolig studsupplevelse.
Säker

Akrobat Primus Premium

Akrobat Primus Premium är en nedgrävbar och högpresterande studsmatta som finns i rund eller rektangulär form. Studsmattans marknära design gör den mycket lättillgänglig och passar därför även bra för små barn, funktionsnedsatta och rehabilitering.
Grym studs

Akrobat Battery

Akrobat Battery är en modern, modulär trampolinpark designad för allmän njutning. Detta underhållningskraftverk låter dig skapa ditt eget hoppparadis, med flexibilitet att kombinera trampolinenheter för olika ytor och flera hoppfält och hoppfält.
Modul

Akrobat Battery Flat

Kraftfulla och modulära marktrampoliner som är utformade för offentliga miljöer och kan placeras helt i nivå med marken. De kan modifieras och matchas efter behov med flera olika hoppfält, storlekar och färger.
Modul

Kontaktformulär

Kontakta gärna vår kundtjänst för frågor eller för skräddarsydda lösningar utan förpliktelser. Vi hjälper gärna till och skapar en lekfull och trygg atmosfär för alla åldrar.

Write Us

Riktigt bra studs

Mina barn är väldigt nöjda med sin nya studsmatta. Jag hoppar såklart också på den och studsen är riktigt bra. Mycket bättre än den förra!

Bra service och kvalitet

Köpte en airtracks från 12SPRINGS och den har varit familjens stora nöje sedan dess. Mycket nöjda!

Kundexempel