Akrobat Gallus Flat

Akrobat Gallus Flat är en nedgrävbar studsmatta för offentligt- och kommersiellt bruk. Denna studsmatta är specialanpassad för att grävas ner helt i nivå med marken och erbjuder en överlägsen säkerhet och nöje för alla tänkbara offentliga miljöer.

Från 28 490,00 kr
Leveranstid:  3–4 vardagar
download-1
SKU
akrobat-gallus-flat-plus
Beskrivning

Nedgrävbar och säker studsmatta för offentligt bruk

Akrobat Gallus Flat är nedgrävbar studsmatta som placeras helt i nivå med marken (Flat to the ground). Studsmattan är utformad med fokus på säkerhet och långvarig prestanda, idealisk för offentliga miljöer. Akrobat Gallus Flat är 100% tillverkad i Europa och den självstängande ingången och det tåliga skyddsnätet garanterar en trygg och rolig studsupplevelse. Den robusta ramen av varmgalvaniserat stål och ett högkvalitativt kantskydd ger extra säkerhet och lång hållbarhet. Denna nedgrävbara studsmatta är perfekt för säker och intensiv användning inom alla kommersiella och offentliga områden, både för stora och små hoppare. 

Akrobat_Gallus_Flat_EU

Tillverkad i Europa

Alla Akrobat-studsmattor tillverkas i Europa med bästa kvalitet i åtanke. Alla produkter är testade och godkända i enlighet med gällande EU-standard.
Premiumkvalitet
Hållbar produktion

Byggd för att hålla

Alla studsmattor är tillverkade med en mycket kraftig och varmgalvaniserad ram tillverkad för att hålla en livstid.
Varmgalvaniserad
Stabil konstruktion
akrobat-akroclick
Akrobat_Gallus_Flat_door_gray_1

Självstängande ingång

Akrobat Gallus-studsmattan erbjuder ökad säkerhet med sin självstängande dörr, som automatiskt förhindrar oavsiktliga fall och utrymning. Den innovativa funktionen ger användarna en bekväm och trygg upplevelse vid in- och utgång.
Ger en bekväm in- och utgångsprocess
Kan låsas med hjälp av hänglås

Godkänd för offentliga miljöer

Akrobat Gallus är anpassad samt godkänd för alla typer av publika miljöer inomhus och utomhus: lekplatser, skolor, förskolor, fritidshem, aktivitetsföreningar, bostadsrättsföreningar, hotell, campingplatser och gym/fitness.
Smälter in i alla offentliga miljöer
EN 1176-1 godkänd
Akrobat_Gallus_Flat_AkroVent_3x2
Jumping_mat_AkroVent_PublicUse

Optimerad studs för alla

AkroVent® Public Use är en helt unik hoppduk med ett enastående luftflöde. Det gör att studsmattan blir mycket lätthoppad, både för stora och små hoppare. Tekniken är hämtad från de professionella dukar som finns i trampolinparker och duken har anpassats för att klara tuffa utomhusförhållanden.
Lätthoppad - passar alla hoppare
Kan användas i alla väder

Tåligt och stabilt skyddsnät

Det tåliga, UV- och rivbeständigt skyddsnätet ger extra säkerhet till hoppandet. Stolparna och den överliggande toppringen är mycket väl vadderade och kraftiga. Skyddsnätet är väl förankrat i studsmattans ram genom kantskyddet vilket ger ett säkrare och stabilare skyddsnät som klarar stora påfrestningar.
Håller för väder och vind
Rejäl nätkonstruktion
Akrobat_Gallus_top_ring
akrobat-frame-pad

För alla klimat

Studsmattan levereras med ett högkvalitativt, UV- och vattentålig kantskydd som är gjort för att hålla länge. Det tjocka skummet inuti kantskyddet är eld-, vatten- och temperaturbeständigt och har en lång livslängd.
-30°C / +70°C

Fjädrar med kraft – AkroSpring®

AkroSpring® är hållbara fjädrar som ger långvarig elasticitet, tyst drift och en mer kraftfull studsupplevelse med låg påverkan på kroppen. Denna europeiska fjäder är skapad av varmgalvaniserad tråd av hög kvalitet som håller för långvarig utomhusanvändning under extrema väderförhållanden.
Tyst hoppning
Starka fjädrar som inte rostar
AkroSpring_system
Akrobat_Gallus_Flat_retaining_wall

Anspassad för underjorden

En stark och tålig sarg löper runt hela ramen håller jorden på plats och bidrar till en stabil yta när studsmattans placeras helt i nivå med gräsmattan. En rejäl markduk som förhindrar växtlighet under studsmattan medföljer.
Håller jorden på plats
Markduk ingår

En säker studsmatta

Kantskyddet har en förlängd yta som inte bara täcker fjädrarna utan även delar av hoppduken för ökad säkerhet och minimerad klämrisk.
Minimerad klämrisk
Akrobat_Gallus_pad

Garantier

akrobat-3years
Ram - 3 år
akrobat-1year-1
Fjädrar - 1 år
akrobat-1year-1
Kantskydd - 1 år
akrobat-1year-1
Skyddsnät & hoppduk - 1 år

Teknisk info

Akrobat Gallus Flat 305 365 430
Fjäderlängd (cm) 18 21,5 21,5
Antal fjädrar 64 80 96
Kantskydd bredd/tjocklek (mm) 250/30 380/30 380/30
Stege Behövs ej Behövs ej Behövs ej
Skyddsnät Ja Ja Ja
Höjd till ingång (cm) 0 0 0
Höjd på skyddsnät (cm) 180 180 180
Rek. maxvikt (kg) 100 100 130
Certifikat SIST EN 1176-1 SIST EN 1176-1 SIST EN 1176-1
Mer information
Märke Akrobat
Leveransinfo 3–4 vardagar
Icon Beskrivning Storlek Ladda ner
Download Akrobat Gallus Flat Product Sheet 1.8 MB Ladda ner
Download Akrobat Gallus Flat Installation Manual 2.1 MB Ladda ner