Gymnastik

Gymnastikredskap

By gymnasts, for gymnasts

Välkommen till vårt sortiment av luftfyllda gymnastikredskap, skapade med fokus på gymnastik och akrobatik. Vårt utbud är skräddarsytt för utövare som vill träna och utvecklas inom sina discipliner. Med högkvalitativa material och noggrant utformade produkter ger vi dig de bästa verktygen för att ta din träning till nästa nivå. Oavsett om du är en nybörjare som vill lära dig grunderna eller en erfaren gymnast som vill finslipa dina färdigheter så har vi produkterna för dig. 

Av gymnaster, för gymnaster

12SPRINGS SPORTS har sitt hjärta i gymnastiken, och det är denna passion som driver vår produktutveckling. Vårt engagemang för gymnastik inspirerar oss att skapa produkter som är skräddarsydda för gymnasters unika behov.  Vi alltid efter att leverera de bästa redskapen för gymnaster som vill träna och utvecklas inom sin disciplin. Vårt mål är att stödja och uppmuntra gymnastikgemenskapen genom innovativa och högkvalitativa produkter.

AirBox_2

AirCovers för säkrare inlärning

Våra specialanpassade och luftfyllda överdrag är skonsamma och utformade för att underlätta inlärningen samtidigt som de minskar risken för skador. Dessa överdrag kan enkelt placeras över befintlig gymutrustning som gymnastikbänkar, pegasus och satsbrädor, vilket ger gymnaster en tryggare och mer stödjande träningsmiljö. Med vår innovativa teknik strävar vi efter att göra gymnastiken säkrare och mer tillgänglig för alla.

Stapelbar gymnastik

Upptäck flexibiliteten med vår stapelbara serie: AirBoard, AirBlock och AirBox. Med kraftfull kardborreteknik kan dessa enheter enkelt staplas på varandra, skapa stabila plintar eller användas som separata, flexibla element. Oavsett om du skapar anpassade träningsytor eller behöver mångsidiga redskap för olika övningar, ger vår stapelbara serie dig friheten att anpassa din träning efter dina behov.

Träna var du vill

Med våra produkter kan du träna var som helst. Våra luftfyllda gymnastikprodukter ger dig friheten att öva och förbättra dina färdigheter oavsett var du befinner dig. Ta med dem till parken, stranden, trädgården eller använd dem inomhus. Flexibiliteten att träna var du vill är nu inom räckhåll. AirSpot, AirBoard och AirBeam är produkter som tar så liten plats att du kan bära med dem i en ryggsäck på väg till stranden eller till en träningskompis.

Snabbare och roligare inlärning

Med rätt utrustning  blir gymnastikträningen både enklare och roligare samtidigt som du tar dig an nya utmaningar med självförtroende. AirRoll är det perfekta komplementet till din airtrack, perfekt för att öva kullerbyttor, handstående övergångar och för att träna flick flack. Med AirRamp blir inlärningen säker och enklare för nya akrobatiska trick som kullerbyttor, bakåt eller framåt volter. Dessa mångsidiga redskap ger dig friheten att utforska och utveckla dina färdigheter med fantasi som enda gräns.

Högpresterande redskap

Maximera din prestation inom gymnastik och akrobatik med våra innovativa produkter. Våra landningsmattor, mini-trampoliner, vertikala airtracks (AirWall & Wall Rack Airtrack) och uppblåsbara landningsgropar (AirDrop) ger dig friheten att våga mer och nå nya höjder, samtidigt som de säkerställer din trygghet.

Våra ambassadörer

Riktigt bra studs

Mina barn är väldigt nöjda med sin nya studsmatta. Jag hoppar såklart också på den och studsen är riktigt bra. Mycket bättre än den förra!

Bra service och kvalitet

Köpte en airtracks från 12SPRINGS och den har varit familjens stora nöje sedan dess. Mycket nöjda!