AirSpot

AirSpot är ett perfekt hjälpmedel för att lära sig nya trick och förbättra dina gymnastiska färdigheter. Den är mjuk och säker, och kan användas av alla åldrar och erfarenhetsnivåer.

  • Perfekt för att lära sig nya trick
  • Mjuk och säker landning
  • Högkvalitativt och hållbart material
Från 950,00 kr
Leveranstid:  3–4 vardagar
SKU
airspot
Beskrivning

Mångsidigt hjälpmedel för gymnaster och idrottare

AirSpot är ett mångsidigt hjälpmedel som kan användas av gymnaster, akrobater och andra idrottare. Den är perfekt för att lära sig nya trick, eftersom den ger en mjuk och säker landning. AirSpot kan också användas som en språngbräda eller en stabil plattform för tränare.

AirSpot är tillverkad av högkvalitativt material, inklusive 1000D Double Wall Fabric PVC (Drop Stitch). Detta material är vattentätt, halkfritt och mycket hållbart. Den är också mycket lätt att transportera, tack vare den medföljande väskan.

Vad en AirSpot kan användas till:

Lärande av nya trick: AirSpot är perfekt för att lära sig nya trick, eftersom den ger en mjuk och säker landning. Den kan användas för att träna en mängd olika rörelser, till exempel handstående, volter och hopp.

Träning av hopp och landningar: AirSpot kan användas för att träna hopp, landningar och andra rörelser som kräver kraft och smidighet. Den ger en mjuk och säker landning, vilket minskar risken för skador.

Träning av balans: AirSpot kan användas för att träna balans, koordination och reaktionsförmåga. Den kan användas för att träna en mängd olika rörelser, till exempel handstående, yogapositioner och danssteg.

Underhållning: AirSpot kan användas för att underhålla barn och vuxna. Den kan användas för att hoppa, leka och ha kul.

Mer information
Leveransinfo 3–4 vardagar
Märke 12SPRINGS
Höjd 10 cm