Airtrack Pro

Airtrack Pro (30 cm) är ett måste för seriösa gymnaster. Den är en säker och hållbar plattform som ger gymnaster möjlighet att träna och lära sig nya färdigheter på ett effektivt sätt. Airtrack Pro passar in i de flesta gymnastiksalar, vilket gör den till en komplett lösning för alla gymnastikföreningar.

Från 27 890,00 kr
Leveranstid:  Vänligen välj produkt
SKU
airtrack-pro
Beskrivning

Högkvalitativ träning för satsande gymnaster

Utforska träningsvärlden med 12SPRINGS Airtrack Pro, skapad med den krävande gymnasten i åtanke och tillverkad av högkvalitativt material. Airtrack Pro erbjuder en säker och hållbar plattform för träning och inlärning av nya färdigheter. Detta 30 cm höga luftgolv är utformad för gymnaster på alla nivåer och ger den en säker plats att utforska och förbättra sina färdigheter. Dess flexibilitet sträcker sig från balans- och styrkeövningar till inlärning av avancerade akrobatiska trick.

För enkel användning och snabb start levereras Airtrack Pro komplett med en praktisk väska, reparationskit och en kraftfull 1200W-elektrisk pump. Oavsett om du är en erfaren gymnast eller nybörjare, ger Airtrack Pro den ultimata plattformen för att utveckla dina färdigheter på ett säkert och effektivt sätt.

3D-Airtrack-Features

Extra av allt

Både ovansida och undersida har förstärkts med dubbla lager (Double Wall Fabric) av 1000D PVC för extra hållbarhet. Det gör att mattan inte bara håller för ökad belastning utan den blir också betydligt mindre känslig för punktering. Tusentals trådar håller sedan samman ovan- och undersida (DropStich) vilket gör att mattan bibehåller sin platta och fina form även när den är fullt uppumpad.

Förlängningsbar

Alla airtracks från 12SPRINGS är gjorda för att kopplas samman med varandra. På varje kortsida sitter ett starkt kardborreband (mjuka sidan) vilket gör att två eller fler airtracks enkelt kan kopplas samman med hjälp av en smart 12Springs Connector (säljs som tillbehör).
Airtrack-connector
anti-glide

Halkskyddat underlag

Ovansida samt undersida har en behandlad yta som skapar hög friktion även när det blött. Det ger en extra säkerhet och ökad trygghet vilket är ett måste när man ska öva in nya trick.

100% vattentät

Sömmarna har noga tätats för hand med en extra tunn remsa vilket gör att det inte blir något läckage av luft. Den extra tätningen gör också denna airtrack 100% vattentät och kan utan problem användas på vatten.
airtrack_on_water

Redo att användas

En smidig elektrisk pump ingår till alla våra airtracks. Det gör att du snabbt och smidigt att pumpa upp din matta. Pumpen är också vändbar vilket gör att all luft kan sugas ur vid förvaring.
AirTrack-Pump
REACH-airtracks-2

Certifierade enligt REACH

All våra airtracks och luftprodukter är certifierade enligt REACH-standarderna, en EU-förordning som främjar mänsklig hälsa och miljöskydd från kemiska risker. REACH reglerar även farliga ämnen och våra produkter uppfyller dessa strikta säkerhetskrav.

Smarta tillbehör för airtracks

AirRamp

Ett mycket lämpligt tillbehör för säker och enklare inlärning av nya akrobatiska trick och färdigheter. Kullerbyttor, back- eller front-flips, hjulningar och allt annat som fantasin tillåter.

AirRoll

AirRoll är ett mångsidigt träningsredskap som fungerar utmärkt i kombination med en airtrack. Öva på kullerbyttor, handstående övergångar, flick flack eller varför inte använda den som hinder i en freerunning-setup.

AntiSlip Mat

Måttanpassad halkskyddsmatta att placera under din airtrack för att förhindra glidning och slitage. Perfekt när du ska använda din studsmatta inomhus för att få din airtrack att ligga stabilt samtidigt som du skyddar ditt golv.

Connector

Förläng din upplevelse. 12SPRINGS Connector är en koppling med stark kardborre som sömlöst kopplar ihop två airtracks eller andra luftprodukter från 12SPRINGS med varandra.
Airtrack Pro10 x 2 m12 x 2 m
Märke12SPRINGS12SPRINGS
Längd (cm)1000012000
Bredd (cm200200
Höjd (cm)3030
FärgvalSvartSvart
Pump ingårJa, elektriskJa, elektrisk
VäskaNejNej
ReparationskitJaJa
Vikt (kg)6375
Garanti (fabrikationsfel)3 år3 år
REACH-certifieradJaJa
Mer information
Leveransinfo Vänligen välj produkt
Märke 12SPRINGS
Höjd 30 cm
Icon Beskrivning Storlek Ladda ner
Download Handleiding Airtracks 12SPRINGS SPORTS - EN 152.5 KB Ladda ner
Download Handleiding Airtracks 12SPRINGS SPORTS - DE 763 KB Ladda ner

Generellt gäller ju högre eller tjockare din airtrack är, desto bättre blir din studs. Är den också längre och bredare så kan du göra mer avancerade tricks.


10 cm (Airtrack Standard) – Passar fint för träning hemma, både inom- och utomhus. De korta 3-metersmodellerna är praktiska och enkla att ta med på språng - till exempel med vänner eller till stranden.

15 cm (Airtrack Comfort) - En allround höjd som bryggar över bra mellan 10 och 20 cm. Med denna storlek kan du börja ta utvecklingen framåt med möjlighet till lite vassare studs och mjukare landning.

20 cm (Airtrack Plus) - Passar för mer avancerad träning hemma men också för mer professionellt bruk. En seriös och tålig airtrack för dig som vill ta utvecklingen till riktigt höga nivåer.

30 cm (Airtrack Pro) - Lämpar sig ytterst väl för föreningen eller för elithopparen. Passar in i de flesta standardutrustningar för en gymnastikförening. 

Ja, en airtrack kan användas både inom- och utomhus. Om airtracken används inomhus så kom ihåg att se till att taket är tillräckligt högt och att det finns gott om utrymme runt airtracken. Om den används utomhus på underlag där det kan finnas sten så är en skyddsmatta under airtracken att rekommendera.

Den maximala användarvikten ligger på ca 120 kg. Själva airtracken klarar en belastning upp till 200 kg per kvadratmeter.

Ja, eftersom airtracken är lufttät så är den också per automatik vattentät och fungerar utmärkt att använda för vattenlek eller varför inte ett yogapass i poolen.

airtrack_on_water

Livslängden på en airtrack beror på användningsfrekvensen och hur den tas om hand. Med bra skötsel och normal användning är den genomsnittliga livslängden 10 år eller mer.

Ja. Vi lämnar 1 års garanti på tillverkningsfel. Reservdelar såsom en ny ventil eller slang till pumpen kan också beställas separat via vår webbshop. Ett lagningskit ingår också om olyckan skulle vara framme.

Ja, transportmöjligheterna är en av de stora fördelarna med en airtrack. Alla våra airtracks och luftprodukter kan rullas ihop till ett litet paket och levereras som standard med en praktisk bärväska (detta gäller dock inte för de 2m breda airtracks).

Rengör din airtrack vid behov. Detta gör du helst med en trasa/svamp och ljummet vatten. Om du fortfarande vill använda ett rengöringsmedel rekommenderar vi ett milt rengöringsmedel som grönsåpa. Se alltid till att din airtrack är torr innan du förvarar den.

Ja, det kan du. 12SPRINGS tar också hand om reparationer av din airtrack i det osannolika fallet att en läcka inträffar och du kan inte lösa detta själv med den medföljande reparationssatsen.