Akrobat Orbit Flat

Akrobat Orbit Flat

Akrobat Primus Flat

Nedgrävbar studsmatta med unik hoppduk som ger en kraftig och rapp studs. Studsmattan är fullt nedgrävbar till marknivå – Flatground. Denna design öppnar upp för en värld av nya hoppmöjligheter och kombinationer där endast fantasin sätter gränserna.

Från 10 790,00 kr
Leveranstid:  3–4 vardagar
SKU
akrobat-primus-flat

Nästa generations studsmatta

Denna högklassiga och nedgrävbara studsmatta är anpassad för erfarna användare och avancerad hoppning. Men studsmattans marknära FlatGround-design gör den mycket lättillgänglig och passar därför även bra för små barn, funktionsnedsatta och rehabilitering. Studsmattans diskreta utformning gör att den smälter in i trädgården på ett stilfullt sätt och lägger grunden för en rad fördelar. Ingen stege behövs utan det är bara att kliva rätt in på hoppduken, ett utmärkt sätt för att locka fram den spontana rörelsen. En studsmatta som syns mindre men används betydligt mer helt enkelt.

trampoline-made-in-europe

Tillverkad i Europa

Alla studsmattor tillverkas i Europa med bästa kvalitet i åtanke. Alla produkter är testade och godkända i enlighet med gällande EU-standard.
Premiumkvalitet

Byggd för att hålla

Alla studsmattor är tillverkade med en mycket kraftig och varmgalvaniserad ram därför lämnas alltid en livstidsgaranti på ramen.
Varmgalvaniserad
Livstidsgaranti på ramen
akrobat-akroclick
akrobat-akrovent

Optimerad för studs

AkroVent® är en helt unik hoppduk med ett enastående luftflöde. Det gör att studsmattan blir mycket lätthoppad, både för stora och små hoppare. Tekniken är hämtad från de professionella dukar som finns i trampolinparker och duken har anpassats för att klara tuffa utomhusförhållanden.
Lätthoppad - passar alla hoppare
1000% större luftflöde

Med eller utan skyddsnät – Du bestämmer

Studsmattan kan användas med eller utan skyddsnät och montering/demontering av skyddsnätet går snabbt och enkelt. Välj själv om du vill ha ett heltäckande skyddsnät för extra säkerhet, enbart på ena sidan eller inget alls för maximal tillgänglighet och minimal synbarhet.
Heltäckande, halvt eller inget
UV- och rivbeständigt
Akrobats-Nets
akrobat-frame-pad

För alla klimat

Studsmattan levereras med ett högkvalitativt, UV- och vattentålig kantskydd som är gjort för att hålla länge. Det tjocka skummet inuti kantskyddet är eld-, vatten- och temperaturbeständigt och har en lång livslängd.
-30°C / +70°C

Fjädrar med kraft – AkroSpring®

AkroSpring® är hållbara fjädrar som ger långvarig elasticitet, tyst drift och en mer kraftfull studsupplevelse med låg påverkan på kroppen. Denna europeiska fjäder är skapad av varmgalvaniserad tråd av hög kvalitet som håller för långvarig utomhusanvändning under extrema väderförhållanden.
Tyst hoppning
10 års garanti
akrobat-akrosprings_2
akrobat-wall

Anspassad för underjorden

En stark och tålig sarg löper runt hela ramen håller jorden på plats och bidrar till en stabil yta när studsmattans placeras helt i nivå med gräsmattan. En rejäl markduk som förhindrar växtlighet under studsmattan medföljer.
Håller jorden på plats
Markduk ingår

En säker studsmatta

Hoppduken har en förlängd yta som täcker delar av fjädrarna under kantskyddet för ökad säkerhet och minimerad klämrisk. Ett tjockt kantskydd ligger över ram och fjädrar och skyddar hopparen som hamnar lite utanför hoppduken. Sist men inte minst, det finns inget att ramla ner ifrån eftersom studsmattan är placerad i nivå med marken.
Minimerad klämrisk
0 cm i fallhöjd
akrobat_foot_safety_1

Våra olika storlekar och former

Fakta

Primus Flat Round244305365430
Fjäderlängd (cm)21,521,521,521,5
Antal fjädrar648096104
Kantskydd (mm)380/30380/30380/30380/30
StegeBehövs ejBehövs ejBehövs ejBehövs ej
SkyddsnätSäljs separatSäljs separatSäljs separatSäljs separat
Höjd till ingång (cm)0000
Höjd på skyddsnät (cm)180180180180
Rek. maxvikt (kg)75100130130
CertfikatCE (EN 71-14)*CE (EN 71-14)*CE (EN 71-14)*CE (EN 71-14)*

*Vid inkluderande av heltäckande skyddsnät

Primus Flat Rectangular305 X 183335 X 244380 X 250430 X 305520 X 305
Fjäderlängd (cm)18,521,521,521,521,5
Antal fjädrar688094104134
Kantskydd (mm)380/30380/30380/30380/30380/30
StegeBehövs ejBehövs ejBehövs ejBehövs ejBehövs ej
SkyddsnätSäljs separatSäljs separatSäljs separatSäljs separatSäljs separat
Höjd till ingång (cm)00000
Höjd på skyddsnät (cm)180180180180180
Rek. maxvikt (kg)100130130130130
CertfikatCE (EN 71-14)*CE (EN 71-14)*CE (EN 71-14)*CE (EN 71-14)*CE (EN 71-14)*

*Vid inkluderande av heltäckande skyddsnät

Valfrihet - 3 olika skyddsnät

Välj själv om du vill ha ett heltäckande skyddsnät för extra säkerhet, enbart på ena sidan eller inget alls för maximal tillgänglighet och minimal synbarhet.

Heltäckande skyddsnät

För maximal säkerhets och CE-godkänd produkt. Enkelt att montera och men också att ta bort för att använda studsmattan utan skyddsnät.

Halvt skyddsnät

Det bästa från två världar och perfekt om studsmattan är placerad i ett hörn intill en närliggande häck.

Inget skyddsnät

För minimal synbarhet och maximal tillgänglighet. Du kan alltid köpa till ett skyddsnät i efterhand om du skulle behöva det.

Garantier

akrobat-lifetime
Ram - Livstidsgaranti
akrobat-10years
Fjädrar - 10 år
akrobat-3years
Kantskydd - 3 år
akrobat-2years
Skyddsnät & hoppduk - 2 år
Mer information
Märke Akrobat
Icon Beskrivning Storlek Ladda ner
Download Primus Flat Rectangular Manual 1.9 MB Ladda ner
Download Primus Flat Round Manual 1.4 MB Ladda ner
Download Primus Flat Rectangular 10x17ft Manual 1.8 MB Ladda ner

En flatground studsmatta är en nedgrävbar studsmatta som är konstruerad för att placeras i nivå med marken.
Tillskillnad från en inground studsmatta som normalt sticker upp 25–30 cm så är en flatground helt platt med marken - Flat To The Ground!

Det finns många fördelar med en flatground studsmatta här har vi listat några:

Syns knappt: En flatground studsmatta som grävs ner i marken, passar bra i alla trädgårdar. Eftersom studsmattan ligger i jämnhöjd med marken syns den knappt och blir ett snyggt inslag i trädgården.

Används mer: Genom att lättare och säkrare kunna kliva på studsmattan jämfört med en studsmatta på ben.

Kombinera med airtracks: Om du väljer att inte använda ett helt nät går det väldigt bra att kombinera med airtracks och andra luftprodukter.

Inground studsmatta är en i grunden en stående studsmatta med kortare ben. Denna är precis som en stående studsmatta, fast på en höjd av 25 centimeter med ett hål under.

Flatground studsmatta är en helt nedgrävd studsmatta som placeras i jämnhöjd med marken.
Förutom att denna studsmatta ligger helt plant i marken har denna studsmatta även en integrerad vägg på ramen som gör att hålet håller formen. En flatground tillåts att användas utan eller med halvt nät och hamnar då under kategorin sport-studsmatta.

Största skillnaden är hoppduken. Duken som sitter på Primus Flat har ett större luftflöde vilket resulterar i bättre studs.

Båda modellerna har ett rejält kantskydd men kantskyddet på Primus är av premiumklass och har en lite glansigare yta som innebär högre UV-resistens och bättre hållbarhet. Akrobat Primus Flat finns i fler storlekar och fler färgval. Övriga delar på de två modellerna Orbit Flat och Primus Flat är likvärdiga. 

Rund: När barnen är lite yngre så väljs oftare en rund studsmatta. Denna form inbjuder dig till mer lek eftersom den har utrymme åt alla håll. Man dras också mot mitten under hoppning. Vilket medför en ökad säkerhet för yngre hoppare.

Rektangulär: När barnen blir äldre och de börjar göra mer avancerade hopp, så är det vanligare att välja en rektangulär studsmatta. Detta beror främst på att formen underlättar för att hoppa på längden och få utrymme för avancerade hopp. En rektangulär studsmatta kan också upplevas mer lättplacerad i trädgården.

Djupet på hålet beror på studsmattans storlek. Ju större studsmatta desto djupare hål. Vår rekommendation är att djupaste delen bör vara mellan 75–90 cm. Avsatsen som ramen vilar på är 25 cm djup och ingår i det totala måttet ovan. Läs mer om själva installationen här!

De vanligaste storlekarna som vi säljer är de rektangulära studsmattorna 380 x 250 cm och 430 x 305 cm. Dessa storlekar passar både stora och små.

För att en studsmatta ska bli CE-godkänd så krävs det alltid att den är utrustad med ett skyddsnät, det är då den klassificeras som leksak.” Men enligt lag så behöver inte nedgrävbara studsmattor som är i nivå med marken säljas med skyddsnät. Den klassas då som en sportartikel.

Vi har reservdelar till alla våra studsmattor. Skyddsnät, hoppduk, kantskydd osv – kontakta bara oss så hjälper vi dig att hitta rätt.