Akrobat Orbit Flat

Nedgrävbar studsmatta med en skön studs och robust konstruktion. Flatground-designen gör att studsmattan ligger helt i nivå med marken och möjligheten att välja bort skyddsnät gör den nästan osynlig i trädgården.

Från 9 390,00 kr
Leveranstid:  3–4 vardagar
download-1
SKU
akrobat-orbit-flat
Beskrivning

Den nya familjemedlemmen

Akrobat Orbit Flat är en nedgrävbar studsmattan för hela familjen och den passar  i stort alla, från nybörjaren till de mer avancerade hopparna. Studsmattans design gör den mycket lättillgänglig och passar därför även bra för små barn, funktionsnedsatta och för rehabilitering. En säker och mycket bra studsmatta för alla helt enkelt. Flatground-konstruktionen gör att den smälter in i trädgården på ett oslagbart sätt och lägger grunden för en rad fördelar och det är bara att kliva rätt in på duken och börja hoppa, ett utmärkt sätt för att främja den spontana rörelsen.

trampoline-made-in-europe

Tillverkad i Europa

Alla Akrobat-studsmattor tillverkas i Europa med bästa kvalitet i åtanke. Alla produkter är testade och godkända i enlighet med gällande EU-standard.

Kvalitetsstudsmatta
Lång hållbarhet

Byggd för att hålla

Alla studsmattor är tillverkade med en mycket kraftig och varmgalvaniserad ram därför lämnas alltid en livstidsgaranti på ramen.
Varmgalvaniserad
Livstidsgaranti på ramen
akrobat-akroclick
akrobat-akroair

Ökat luftflöde = Bättre studs

AkroAir® är en hoppduk med ett mycket bra luftflöde (50% mer jämfört med en normal hoppduk) detta leder till en skönare studsupplevelse. Det ökade luftflödet som AkroAir® tillåter gör även så att kantskyddet ligger bättre på plats när man hoppar vilket minskar de slagljud som annars kan förekomma.
Bra och behaglig studs
50% större luftflöde

Med eller utan skyddsnät - Du bestämmer

Studsmattan kan användas med eller utan skyddsnät och montering/demontering av skyddsnätet går snabbt och enkelt. Välj själv om du vill ha ett heltäckande skyddsnät för extra säkerhet, enbart på ena sidan eller inget alls för maximal tillgänglighet och minimal synbarhet.
Maximal valfrihet
Heltäckande, halvt eller inget
Akrobats-Nets
Akrobat_Trampoline_Orbit_pad

För alla klimat

Studsmattan levereras med ett högkvalitativt, UV- och vattentålig kantskydd som är gjort för att hålla länge. Det tjocka skummet inuti kantskyddet är eld-, vatten- och temperaturbeständigt och har en lång livslängd.
-30°C / +70°C

En säker studsmatta

Hoppduken har en förlängd yta som täcker delar av fjädrarna under kantskyddet för ökad säkerhet och minimerad klämrisk. Ett tjockt kantskydd ligger över ram och fjädrar och skyddar hopparen som hamnar lite utanför hoppduken. Sist men inte minst, det finns inget att ramla ner ifrån eftersom studsmattan är placerad i nivå med marken.
Minimerad klämrisk
0 cm i fallhöjd
akrobat_foot_safety_1
akrobat-wall

Redo för underjorden

En stark och tålig sarg löper runt hela ramen håller jorden på plats och bidrar till en stabil yta när studsmattans placeras helt i nivå med gräsmattan.
Sargen håller jorden på plats

Fjädrar med kraft – AkroSpring®

AkroSpring® är hållbara fjädrar som ger långvarig elasticitet, tyst drift och en mer kraftfull studsupplevelse med låg påverkan på kroppen. Denna europeiska fjäder är skapad av varmgalvaniserad tråd av hög kvalitet som håller för långvarig utomhusanvändning under extrema väderförhållanden.
Tyst hoppning
10 års garanti
akrobat-akrosprings_2

Garantier

akrobat-lifetime
Ram - Livstidsgaranti
akrobat-3years
Kantskydd - 3 år
akrobat-10years
Fjädrar - 10 år
akrobat-2years
Nät & Duk - 2 år

Fakta

ORBIT FLAT ROUND244305365430
Fjäderlängd (cm)21,521,521,521,5
Antal fjädrar648096104
Kantskydd (mm)380/30380/30380/30380/30
StegeBehövs ejBehövs ejBehövs ejBehövs ej
SkyddsnätValfrittValfrittValfrittValfritt
Höjd till ingång (cm)0000
Höjd på skyddsnät (cm)180180180180
Rek. maxvikt (kg)80100100130
CertfikatCE (EN 71-14)*CE (EN 71-14)*CE (EN 71-14)*CE (EN 71-14)*

*Vid inkluderande av heltäckande skyddsnät

ORBIT RECTANGULAR305X183 335X244 380X250
Fjäderlängd (cm)1821,521,5
Antal fjädrar688094
Kantskydd (mm)380/30380/30380/30
StegeBehövs ejBehövs ejBehövs ej
SkyddsnätValfrittValfrittValfritt
Höjd till ingång (cm)000
Höjd på skyddsnät (cm)180180180
Rek. maxvikt (kg)80100100
CertfikatCE (EN 71-14)*CE (EN 71-14)*CE (EN 71-14)*

*Vid inkluderande av heltäckande skyddsnät

Mer information
Märke Akrobat
Leveransinfo 3–4 vardagar
Icon Beskrivning Storlek Ladda ner
Download Orbit Flat Rectangular Manual 1.4 MB Ladda ner
Download Orbit Flat Round Manual 1.3 MB Ladda ner

En flatground studsmatta är en nedgrävbar studsmatta som är konstruerad för att placeras i nivå med marken.
Tillskillnad från en inground studsmatta som normalt sticker upp 25–30 cm så är en flatground helt platt med marken - Flat To The Ground!

Inground studsmatta är en i grunden en stående studsmatta med kortare ben. Denna är precis som en stående studsmatta, fast på en höjd av 25 centimeter med ett hål under.

Flatground studsmatta är en helt nedgrävd studsmatta som placeras i jämnhöjd med marken.
Förutom att denna studsmatta ligger helt plant i marken har denna studsmatta även en integrerad vägg på ramen som gör att hålet håller formen. En flatground tillåts att användas utan eller med halvt nät och hamnar då under kategorin sport-studsmatta.

Det finns många fördelar med en flatground studsmatta här har vi listat några:

Syns knappt: En flatground studsmatta som grävs ner i marken, passar bra i alla trädgårdar. Eftersom studsmattan ligger i jämnhöjd med marken syns den knappt och blir ett snyggt inslag i trädgården.

Används mer: Genom att lättare och säkrare kunna kliva på studsmattan jämfört med en studsmatta på ben.

Kombinera med airtracks: Om du väljer att inte använda ett helt nät går det väldigt bra att kombinera med airtracks och andra luftprodukter.

Rund: När barnen är lite yngre så väljs oftare en rund studsmatta. Denna form inbjuder dig till mer lek eftersom den har utrymme åt alla håll. Man dras också mot mitten under hoppning. Vilket medför en ökad säkerhet för yngre hoppare.

Rektangulär: När barnen blir äldre och de börjar göra mer avancerade hopp, så är det vanligare att välja en rektangulär studsmatta. Detta beror främst på att formen underlättar för att hoppa på längden och få utrymme för avancerade hopp. En rektangulär studsmatta kan också upplevas mer lättplacerad i trädgården.

Största skillnaden är hoppduken. Duken som sitter på Primus Flat har ett större luftflöde vilket resulterar i bättre studs.

Båda modellerna har ett rejält kantskydd men kantskyddet på Primus är av premiumklass och har en lite glansigare yta som innebär högre UV-resistens och bättre hållbarhet. Akrobat Primus Flat finns i fler storlekar och fler färgval. Övriga delar på de två modellerna Orbit Flat och Primus Flat är likvärdiga. 

Djupet på hålet beror på studsmattans storlek. Ju större studsmatta desto djupare hål. Vår rekommendation är att djupaste delen bör vara mellan 75–90 cm. Avsatsen som ramen vilar på är 25 cm djup och ingår i det totala måttet ovan. Läs mer om själva installationen här!

De vanligaste storlekarna som vi säljer är de rektangulära studsmattorna 380 x 250 cm och 430 x 305 cm. Dessa storlekar passar både stora och små.

För att en studsmatta ska bli CE-godkänd så krävs det alltid att den är utrustad med ett skyddsnät, det är då den klassificeras som leksak.” Men enligt lag så behöver inte nedgrävbara studsmattor som är i nivå med marken säljas med skyddsnät. Den klassas då som en sportartikel.

Vi har reservdelar till alla våra studsmattor. Skyddsnät, hoppduk, kantskydd osv – kontakta bara oss så hjälper vi dig att hitta rätt.

Vi hittade andra produkter du kanske gillar!