Akrobat Orbit Pro

Akrobat Orbit Pro är en studsmatta som kombinerar modern design med högkvalitativa material, perfekt för hela familjens lek och träning. Den användarvänliga designen och innovativa funktionerna, inklusive AkroSpring-fjädrar och AkroAir-duk, ger optimal prestanda för både nybörjare och avancerade hoppare.

Från 12 390,00 kr Regular Price 13 790,00 kr
Leveranstid:  3–4 vardagar
download-1
SKU
akrobat_orbit_pro
Beskrivning

Kvalitet och stil för hela familjen

Akrobat Orbit Pro är den ultimata studsmattan som förenar stil och prestanda för hela familjen. Tillverkad med precision och passion i Europa, representerar denna premiumstudsmatta en investering i långvarig glädje och motion. Med innovativa funktioner, såsom AkroSpring-fjädrar och AkroAir-hoppduk, erbjuder den en smidig och bekväm hoppupplevelse som passar alla åldrar, från nybörjare till erfarna hoppare. Upptäck fördelarna med en studsmatta som inte bara ger glädje i nuet utan också är en investering i en hälsosam och aktiv framtid för hela familjen.

Akrobat_Orbit_Pro_EU

Tillverkad i Europa

Alla Akrobat-studsmattor tillverkas i Europa med bästa kvalitet i åtanke. Alla produkter är testade och godkända i enlighet med gällande EU-standard.
Premiumkvalitet
Hållbar produktion

Skruvfri och enkel montering

Akrobat Orbit Pro är enkel att montera på grund av det smarta AkroClick®-systemet som gör att delarna kan kopplas ihop utan att använda skruvar eller verktyg.

Går snabbt att montera upp och ner
Inga verktyg behövs
Akrobat_Orbit_Pro_CloseUp-3
akrobat-akroair

Ökat luftflöde = Bättre studs

AkroAir® är en hoppduk med ett mycket bra luftflöde (50% mer jämfört med en normal hoppduk) detta leder till en skönare studsupplevelse. Det ökade luftflödet som AkroAir® tillåter gör även så att kantskyddet ligger bättre på plats när man hoppar vilket minskar de slagljud som annars kan förekomma.
Bra och behaglig studs
50% större luftflöde

Fjädrar med kraft – AkroSpring®

AkroSpring® är hållbara fjädrar som ger långvarig elasticitet, tyst drift och en mer kraftfull studsupplevelse med låg påverkan på kroppen. Denna europeiska fjäder är skapad av varmgalvaniserad tråd av hög kvalitet som håller för långvarig utomhusanvändning under extrema väderförhållanden.
Tyst hoppning
10 års garanti
Akrobat_Orbit_Pro_CloseUp-14
Akrobat_Orbit_Pro_CloseUp-09

För alla klimat

Studsmattan levereras med ett högkvalitativt, UV- och vattentålig kantskydd som är gjort för att hålla länge. Det tjocka skummet inuti kantskyddet är eld-, vatten- och temperaturbeständigt och har en lång livslängd.
-30°C / +70°C
Extra fjäderskydd

En säker studsmatta

Hoppduken har en förlängd yta som täcker delar av fjädrarna under kantskyddet för ökad säkerhet och minimerad klämrisk. Ett tjockt kantskydd ligger över ram och fjädrar och skyddar hopparen som hamnar lite utanför hoppduken.
Minimerad klämrisk
Kraftigt kantskydd
akrobat_foot_safety_1
Akrobat_Orbit_Pro_CloseUp-12

Slitstarkt och säkert skyddsnät

Det tåliga, UV- och rivbeständigt skyddsnätet ger extra säkerhet till hoppandet. Själva ingången på skyddsnätet är överlappande (utan dragkedja) för maximal säkerhet.
Överlappande ingång
Krökta nätstolpar för ökad säkerhet

Extra stabilitet

Nätstolparna är väl förankrade i studsmattans ram via det skruvfria AkroClick®-systemet. I toppen av skyddsnätet löper en stark galsfiberstav som bidrar till extra stabiltet, och inte minst en snygg look.
Robust fastsättning
Stilren design
Akrobat_Orbit_Pro_CloseUp-2
Powder_coating

Byggd för att hålla

Studsmattan har en förstärkt ram för ökad stabilitet och styvhet. Både ramen och benen är varmgalvaniserad samt pulverlackerade för en livslång hållbarhet.
Varmgalvaniserad & pulverlackad
Livtidsgaranti på ramen

Garantier

akrobat-lifetime
Ram - Livstidsgaranti
akrobat-3years
Kantskydd - 3 år
akrobat-10years
Fjädrar - 10 år
akrobat-2years
Nät & Duk - 2 år

Fakta

ORBIT PRO 305 365 430
Fjäderlängd (cm) 18 21,5 21,5
Antal fjädrar 64 96 104
Kantskydd (mm) 380/30 380/30 380/30
Stege Ja Ja ja
Skyddsnät Ja Ja ja
Höjd på skyddsnät (cm) 180 180 180
Rek. maxvikt (kg) 100 130 130
Ytbehandling Varmgalvaniserad + Pulverlackering Varmgalvaniserad + Pulverlackering Varmgalvaniserad + Pulverlackering
Certfikat CE (EN 71-14) CE (EN 71-14) CE (EN 71-14)

 

Mer information
Märke Akrobat
Leveransinfo 3–4 vardagar
Icon Beskrivning Storlek Ladda ner
Download Akrobat Orbit Pro Installation Manual 1.9 MB Ladda ner